Výzva pro tenisové kluby a tenisty sdružené v ČTS v rámci VČTS.

Category: Aktuality

Další účelová lež podivně dosazeného vedení ČTS zastupovaného p.Kaderkou vyvrácena pravomocným rozsudkem soudu.

Okresní soud Pardubice potvrdil platnost mimořádné valné hromady VČTS konané v říjnu 2008. Toto rozhodnutí je již konečné a pravomocné.

Advokátní kancelář zastupující VČTS podala návrh na exekuci ČTS pro nezaplacení soudních nákladů za prohraný soud ve věci platnosti MVH 2008.

Na základě soudního potvrzení platnosti MVH VČTS z října 2008 padla poslední účelová lež vedení ČTS, v čele s prezidentem Ing. Kaderkou CSc, pro tzv. odebrání Pověření pro řízení soutěží VČTS.

Již dříve bylo usnesením Policie ČR potvrzeno jednání Mgr.Richarda Neugebauera v souladu se zákony ČR. Nyní je i definitivně a pravomocně vyřešena MVH z října 2008. Vedení ČTS, které se připojilo k žalobě na straně pana Vladimíra Zeleného, vyloučeného z VČTS v červnu 2010, je povinno zaplatit náklady soudního řízení společně s p.Zeleným. Vedení ČTS neuspělo se  svými „nezvratnými důkazy“ (účelovými lžemi), kterými se připojilo k žalobě na straně nečlena ČTS proti řádnému členovi ČTS, jehož členství je řádně zakotveno ve Stanovách ČTS.

Poslední dvě účelové lži pana Kaderky a jeho podivně zvoleného týmu, které medializoval a sloužily jako fiktivní záminka pro návrat věrných kompliců již jsou také rozmotány.

1. Cestovní náhrady na MVH 2008 si vybrala, z více než 7 % z celé částky, Ing.Rosenbergová – Kašprišin (tehdejší ekonomka VČTS) se svým manželem a p.Machkem. 

2. Daňový nedoplatek za období 2007-2008, kdy byla ekonomem svazu Ing. Kašprišin a členy výboru i p.Chmelař, p.Zaplatílek a hospodaření dozorovali jako předseda DR p.Rejlek, místopředseda p.Zelený a člen p.Havel, stále řeší FU Pardubice a Hradec Králové. Všechny případné škody budou řádně zvoleným vedením VČTS vymáhány po Ing. Kašprišin a dalších vinících soudně.

Na základě všech skutečností a v souladu se stanovami ČTS a VČTS žádá vedení VČTS všechny kluby a členy, kterým byla způsobena protiprávním jednáním vedení ČTS nebo i případně nečlena ČTS  VčOTS škoda, aby toto sdělily vedení VČTS.

Vedení VČTS bude i nadále hájit zájmy své členské základny v souladu s platnými zákony ČR a platnými stanovami.